Veel gestelde vragen

Ja, het is echt gras. Ons gras, op zand basis,  is een mix van Engels Raaigras (20%), Veldbeemdgras (50%) en Roodzwenkgras (30%). Voor onderhoud en verzorging verwijzen wij naar de handleiding.

Wij raden aan om de grasdoos elke 1 tot 4 weken te vervangen. Dit is afhankelijk van het type huisdier en hoe vaak de grasdoos gebruikt wordt. Wij leveren de grasdoos zowel los (eenmalig) als in abonnementsvorm, te weten om de 1, 2 of 4 weken. Switchen tussen de verschillende vormen is makkelijk zodra u geregistreerd staat.

De grasdoos kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bij regen de grasdoos afdekken of naar binnen plaatsten.

De grasdoos wordt op donderdag verstuurd. Orders die wij tot woensdag 23:59 uur ontvangen worden nog dezelfde week op donderdag verstuurd.

In de webshop kunt u het bezorgmoment aangeven. Per mail ontvangt u de track and trace code waarmee u uw pakket kunt volgen. Let wel gras is een levend product en heeft daglicht nodig. Wij adviseren dan ook om de levering zo snel mogelijk plaats te laten vinden.

Grasdoos.nl maakt gebruik van een externe pakketservice. Wij hebben geen invloed op de bezorging echter zorgen wij ervoor dat onze pakketten altijd op tijd bij de vervoerder aangeleverd worden.

De eerste keer rekent u de grasdoos af met iDEAL en daarna zal er, afhankelijk van uw abonnement, per levering een automatisch incasso plaatsvinden.

Nederland: gratis boven de €18,55, anders €4,95

Belgie: €4,95

Je registreert jezelf bij het plaatsen van een bestelling. Mocht je je gegevens willen wijzigen dan vind je bovenaan de website de mogelijkheid in te loggen op je account.

Bovenaan de website kun je inloggen op je account. Abonnementen kun je te allen tijde wijzigen of stopzetten.

We hanteren 1 maand opzegtermijn gerekend vanaf het moment van de eerst volgende betaling.

Mocht je nog vragen en/of opmerking hebben dan ontvangen wij deze graag per mail: hanneke@grasdoos.nl. Let wel, dit is met uitzondering van reeds verzonden  grasdozen. Deze kunnen wij, gezien de aard van het gras, zijnde een levend product, niet meer annuleren en/of terugnemen.