Hond

Samen is alles toch veel leuker!

Geniet samen met je dierbare en trouwe viervoeter van het allerverste en groenste gras van Nederland!

Neem een beetje buiten mee naar binnen.

De natuurlijkste ondersteuning tijdens de zindelijkheidstraining van je pup en

Ideaal voor gebruik als “binnentoilet”, tijdens bijvoorbeeld ziekte van je hond of jij zelf.

Bestellingen tot zondagavond 23:59 uur worden op maandag geoogst en verzonden.

dog_green

De Grasdoos als hondentoilet voor jouw hond of pup

  • Tijdens de zindelijkheidstraining
  • Voor oudere en / of zieke honden
  • Wanneer je zelf (tijdelijk) slecht ter been bent
  • Voor het eerste of laatste plasje van de dag
  • Ter ondersteuning bij herstel na een operatie van je hond of pup
  • Bij langere werkdagen
  • Met slechte weersomstandigheden
  • Voor in de camper of op de boot

Zindelijkheidstraining doe je met echt gras!


De Grasdoos is het meest eenvoudige en praktische hulpmiddel tijdens de zindelijkheidstraining van jouw pup. Het verse gras doet een beroep op het natuurlijk instinct van je pup en hij zal hier graag op willen plassen. De grasmat neemt de plasjes met gemak op en neutraliseert de nare geurtjes. Geen stank en gesleep met oude kranten op je kostbare vloer of gedoe met milieubelastende pads. Geen stress meer om op tijd buiten te zijn, het gemak van het grasveldje is immers binnen handbereik.

Krijg je binnenkort eindelijk je schattige pup in huis en wil je hem of haar op natuurlijke wijze zindelijk maken. Bestel dan nu ons PuppyPakket en ontvang 4 weken achtereenvolgens een nieuwe Grasdoos in huis en ontvang korting op de eerste Grasdoos!

Een hondentoilet in huis of op het balkon


De Grasdoos is ook een ware toevoeging aan het geluk van de kleinere volwassen hond op de momenten wanneer hij/zij bijvoorbeeld wat langer alleen thuis is. Geen stress en schuldgevoelens meer, je leert je maatje met gemak dat er in huis ook plekje is waar hij/zij zijn of haar behoefte mag doen! Wanneer jij op je werk bent kan je hondje gewoon gaan wanneer het nodig is, net als jij!

Het eerste of het laatste plasje komt ook niet altijd even goed uit, ’s ochtends ben je wat gehaast en gebeurd er van alles of ’s avonds zit je net lekker in je huispak op de bank met je voetjes omhoog, staren er 2 vragende oogjes je aan van “kom op, ik wil nog even naar mijn vaste plekje en dan gauw weer naar huis” Als het dan ook nog eens net met bakken tegelijk de lucht uit komt zetten…
Dan is het toch fijn dat je een Grasdoos in huis hebt gehaald voor dit soort onfortuinlijkheden!

Een draagbaar en wegwerp hondentoilet mee op vakantie
De Grasdoos is heel handig voor wanneer je op pad gaat met de camper of gaat zeilen. Door de speciaal ontworpen doos kun je deze gemakkelijk optillen en daar plaatsen waar jij denkt dat hij het beste past voor jouw hondje. Met de afmetingen van 60 cm x 40 cm is de Grasdoos overal neer te zetten en te verplaatsen. Denk er wel om dat de Grasdoos droog staat en wat zonlicht krijgt, zo gaat hij langer mee.

De Grasdoos is ook speciaal voor uw:


Kat

Konijn

w-cavia

Cavia