Samen is alles toch veel leuker!

Geniet samen met je dierbare en trouwe viervoeter van het allerverste en groenste gras van Nederland!

Neem een beetje buiten mee naar binnen.

De natuurlijkste “hangplek” voor jouw poezenbeest en

Het lekkerste en veiligste kattengras

Bestellingen tot zondagavond 23:59 uur worden op maandag geoogst en verzonden.

*niet geldig bij het afsluiten van een abonnement

cat_green

De Grasdoos als ligweide en knabbelgras voor jouw poezebeest

  • Minituin voor op het balkon of in huis
  • Ontspannen ligweide
  • Altijd gras in de buurt om haarballen kwijt te kunnen
  • Gezonde bijvoeding
  • Bron van foliumzuur

Heerlijk spinnen en wegdromen


Zoals je weet vindt jouw kat het heerlijk om ergens op te liggen, zodra er ergens een doos, een krant of wat dan ook ligt bedenkt hij of zij zich geen 2 keer en neemt het direct in beslag om er heerlijk op te gaan liggen slapen of wegdromen. En wat is er nu lekkerder dan een echt grasveldje om op te liggen. Je zult merken dat het liggen op het verkoelende gras een ontspannen uitwerking heeft op jouw poezebeest.

Gras is gezond!


De Grasdoos bied hiernaast ook nog vele andere onmisbare voordelen voor jouw kat
Het eten van gras heeft je kat geërfd van zijn voorouders. Wilde katten aten vanwege hun aangeboren instinct ook al gras. Gras reinigt de maag van de onverteerbare delen zoals botjes, veren en haren. Datzelfde geldt voor de huiskat: het gras helpt de kat om haarballen uit te braken. Je kat wast zich namelijk elke dag grondig waardoor er haarballen in de maag en darmen komen. Zijn dit te grote haarballen die hij of zij niet via de ontlasting kwijt kan, dan kan dit gevaarlijk zijn, omdat er dan een obstructie in de darmen of maag kan ontstaan. Door het eten van gras kunnen zij de haarbal uitbraken.

In gras zitten ook veel vezels die de kat door alleen vlees te eten niet binnenkrijgt. Vezels hebben tal van voordelen voor de gezondheid. Zo kunnen zij:

  • Constipatie en diarree helpen voorkomen
  • Zijn ze goed voor het hart
  • Zorgen ze voor een verzadigd gevoel en
  • Zorgen ze ervoor dat er meer goede dan slechte bacteriën in de darmen aanwezig zijn.

Verder zit er in gras foliumzuur, ook wel bekend als Vitamine B11. Deze vitamine is essentieel voor jouw poezebeest bij het aanmaken van hemoglobine in de rode bloedcellen. Hemoglobine vervoert de zuurstof in het lichaam van je kat. Vandaar dat voldoende hemoglobine onder andere bloedarmoede voorkomt.

Kortom, gun jouw poezebeest ook een klein stukje natuur voor in huis, met het zelfde effect en gemak als hun voorouders van vroeger. Het gemak dat moeder natuur ons biedt!

De Grasdoos is speciaal voor uw:


w-dog

Hond

Konijn

w-cavia

Cavia