Goede doelen die wij steunen


Als mens en als onderneming vinden wij het belangrijk om betrokken te zijn bij initiatieven die zich inzetten voor mens en dier die onze, en jouw hulp goed kunnen gebruiken. In de vorm van bijvoorbeeld sponsoring, maar ook acties op Facebook of aanwezigheid bij evenementen steunen wij Goede Doelen die zich, veelal volledig op vrijwillige basis, inzetten voor het welzijn van mens, kat en kitten, hond, konijn en cavia. Wil jij ook een bijdrage leveren aan deze fantastische organisaties die voorzien in de opvang van zwerfdieren, in de steek gelaten huisdieren of anderszins huislozen? Klik dan op de link van onderstaande organisaties en help mee!

Het Dierentehuis Amstelveen, gelegen aan de Kostverlorenweg, heeft als voornaamste doelstelling het opvangen van thuisloze honden en katten.

Bekijk de website

Dierenopvangcentrum Breda e.o. verzorgt de opvang en (her)plaatsing van honden, katten en andere dieren. Op zoek naar een nieuwe huisgenoot?

Bekijk de website

Opvang Kaatje Keutel is een non-profit konijnenopvang op vrijwillige basis. Onze voornaamste missie is het opvangen van gedumpte, verwaarloosde en dakloze konijnen

Bekijk de website

Interessante bedrijven en organisaties


In de wereld van dieren, diervoeder en dierbenodigdheden zijn tal van interessante bedrijven, organisaties en website die allemaal iets nuttigs te bieden hebben. Regelmatig komen wij leuke, grappige en nuttige dingen tegen die wij graag met jou delen. Hieronder staan een aantal links die je misschien interessant vindt.

Probleemgedrag ontwikkelt zich vaak langzaam, maar kan ook plotseling ontstaan. Alles wat de eigenaar als probleem ervaart, is dus ook een probleem. Als gediplomeerd gedragstherapeut biedt Anneke van MIAUW hulp!

Bekijk de website

Verkooppunten en detailhandel


De Grasdoos is nog een jong product in Nederland en is momenteel alleen verkrijgbaar via onze webshop. Wij zijn ons ervan bewust dat het hartstikke leuk is om te shoppen voor je huisdier in een ‘echte’ winkel en waarom dan niet direct zo’n heerlijke Grasdoos mee naar huis. Ben jij ondernemer en zie jij het wel zitten om de Grasdoos in je assortiment op te nemen? Neem dan contact op met Kim via info@grasdoos.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Valburgseweg 68
6661 EW Elst
0481-372706

Bekijk de website

Zevenwouden 248
3524 CX Utrecht (Lunetten)
030-2593156

Niet ‘zomaar’ een webshop. Maar een webshop met een jaren lange kennis en ervaring, die zich met hart en ziel inzet voor de dieren. De webshop is ontstaan uit liefde voor dieren en vanuit een hobby, daarom helpen wij vanuit de winst van onze webshop de asiel dieren die dit nodig hebben. Wanneer u dus bij ons besteld, helpt u ook de asieldieren, terwijl u dit niets extra’s kost.

Bekijk de website

Grasdoos in de pers


Een minigrasveld in een doos. Dat is het simpele en misschien wel briljante product waarmee een stel uit Vries vanuit Bronneger de wereld wil veroveren.

Lees meer

Ben jij een organisatie die wel wat hulp kan gebruiken of wil je samen met een sponsor Grasdozen voor de dieren in jullie opvang? Of misschien ben jij actief in de dierenwereld en wil je graag je logo en website link op deze pagina? Neem dan contact op met Kim via info@grasdoos.nl en vraag naar de mogelijkheden.