Zomervakantie — bezorgplanning

Wat is het toch een heerlijke periode nu, de zon schijnt, de laatste eindjes aan elkaar knopen op het werk en thuis lekker bezig met de lijstjes voor de vakantie. Wat gaat er mee, wat gaat er niet mee? Gaat de hond mee of brengen we hem naar oma, inentingen…. de buren inschakelen voor de konijnen… Zo veel te regelen en dan, als het eenmaal daar is, na een lange reis met de auto of een rommelige vlucht, dan is daar de oase van rust. Heerlijk, WIJ ZIJN OP VAKANTIE!!

Ook bij Grasdoos.nl piepen we er even tussenuit, niet te lang natuurlijk, want we willen weer dolgraag aan het werk om er voor te zorgen dat juist me deze warme dagen er voldoende natuurlijke verkoeling is voor alle lieve huisdiertjes in Nederland, België en Duitsland.

Dit betekent dat er op maandag 6 augustus niet geoogst wordt en dus ook geen Grasdozen verstuurd zullen worden. Bestellingen van 30 juli t/m 12 augustus worden dinsdag 14 augustus geoogst en verzonden… jaja dan kunnen wij gelijk weer aan de bak haha.

Heb je een abonnement of een PuppyPakket lopen? Dan ontvang je van ons een persoonlijke mail met hierin alternatieven voor de bezorging van de Grasdoos, zonder dat dit ten koste gaat van jouw eigen planning.

Ook betekent dit dat we de hele zomer, maandag 9 juli (start zomervakantie Zuid Nederland) t/m vrijdag 31 augustus (eind zomervakantie Noord Nederland) wat minder actief zullen zijn op social media en kan het zijn dat het iets langer duurt voordat je en antwoord krijgt op een bericht, chat, mail of appje. Wordt niet boos, blijf rustig, geniet van de zon en doe het even lekker langzaam aan 😉 Want dat is wat wij ook doen, heerlijk toch!?

Wij wensen jou en je trouwe harige vriendje(s) een hele fijne zomerperiode! Denk om de zonnebrand, koelelementen en zoek af en toe een lekker koel stukje gras op en denk dan ook even aan ons 🙂

Een zonnige groet,
Team Grasdoos.nl

6 Replies to “Zomervakantie — bezorgplanning”

 1. jokla23@hotmail.com schreef:

  Krummel vindt het heerlijk om pop het gras te liggen, hoeft er niet echt van te eten. Fleur eet er wel van. ideaal voor poezen die niet buiten komen.+

  1. Kim de Jong schreef:

   Wat leuk om Krummel een keertje te zien! Hartstikke leuk. Bedankt voor het delen van je bericht en foto. Groet, Kim

 2. Nancy schreef:

  Ook hebben we de grasdoos voor onze vlaamse reus Joep.

  1. Kim de Jong schreef:

   En dit is Joep? Wat een knoeperd! 🙂 Groet, Kim

 3. Nancy schreef:

  Wij hebben de grasdoos voor onze franse bulldog pup Boedha van 10 weken.
  Hij mag nog niet buiten op het gras dus dit is super om m zindelijk te maken en te laten wennen aan gras in eigen tuin.

  1. Kim de Jong schreef:

   Hoi Nancy, wat een droppie zeg! Geweldig! Wat fijn dat de Grasdoos op deze manier kan bijdragen aan de zindelijkheidstraining. Geef je Boedha een knuffel van ons? Groet, Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.